Najnovšie recenzie zo sekcie French pressy
Kvalitne spracovanie + pekny design.
- Cena oproti modelu s menším objemom
spokojnosť, odporúčam. Akurát pri zalievaní kávy som stále opatrná, aby sklo neprasklo, ale po prečítaní vlastností použitého skla by sa to stať nemalo :-)
som veľmi spokojná
- Vysoká cena
- Prakticky a velmi dizajnovy
žiadne
- Splnil očakávanie, robím si v ňom čaj, aj kávu.
- Neprepúšťa žiadne čiastočky čaju, ani kávy
- Recenzie ma super preto sme ho objednali, uvidime ako sa ukaze pri pouzivani
- sklenena nadoba sa da jednoducho vybrat
- da sa zohrievat aj v mikrovlnke
- kvalita spracovania
- odmerka na skle
Kupila som hlavne kvoli napeneniu mlieka. Na caj/kavu mam vacsi inej znacky... Ale v porovnani s tym vacsim je ta kvalita super. Viem v nom napenit mlieko na jedno male kapucino. Napenene mlieko je fakt super, s malym rucnym napenovacom sa mi nikdy takto nepodarilo napenit. Da sa cely rozobrat a umyt. Na caj/kavu som este neskusala, ale myslim, ze bude dobry tiez :) A je malicky, takze aj na cesty bude super
- rada mám takúto kávu
- funkčnosť, pekný dizajn
- Kvalita Bialetti
- Pekný jednoduchý design
Kvalita Bialetty.
Prvý som používal pravidelne 10 rokov (2-3 x za deň). Sieťka už dobre netesnila, tak som si kúpil presne taký istý. Dá sa v tom pripraviť dobrá káva, porovnateľná s riadnym kávovarom.
šikovný na jednu - dve kávy,
výborná , hlavne sklo je chránené plastom aj rúčka je z plastu - nerozbitné a chráni sklenenú nádobu
Tovar som Kúpila ako pozornosť pre vnuka, ktorý je čajíkový. Krasny dizajn, kvalitné a pevné prevedenie.
- Nakoľko bola cena nižšia som mala obavu ohľadom produktu, no milo ma prekvapil. Tovar je kvalitný a odporúčam ho.
- Používame ho na čaj a cez sitko neprejde žiadna smietka.
S French Pressom som spokojná, spĺňa to čo od neho očakávam a to kávu bez zrniečok. čaj som ešte neskúšala, ale verím že ani tam nebude problém..navyše je pre mňa vzhľadovo sympatický :-)...odporúčam
- kvalita
Dobrý jemne sitka
Zobrazujem 81 - 100 zo 152 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...8 Ďalšie »